Flash from the Wall

Välj bland tidlösa klassiker och mina egna motiv från tavlorna på väggen. Styckpris enligt överenskommelse.


$$$

Get What You Get

Var äventyrlig, pröva lyckan genom att slumpvis välja ett motiv. Ingen minns en fegis.


1200kr

Heldag/Halvdag

Perfekt för stora motiv, många små eller början på Sleeves, Back eller Front Pieces.


Kontakta mig för timpris.

Presentkort

Perfekta presenten till den som har allt. Presentkort laddas med valfri summa och är giltig hos mig, Hampus "Iron Bay Tattoo".


$$$

Klarna

Erbjuder även betalning via Klarna.
Välj mellan Betala Nu eller Dela Upp i kassan. En Mindre avgift tillkommer vid val av detta betalsätt.


$$$

FAQ

Gör det ont?

Ja, Tatueringar gör ont. Den som säger annat försöker vara Macho. Men hur ont det gör beror på placering samt din egna dagsform. Att vara utvilad och påfylld med energi gör sittningen avsevärt mycket lättare, för oss båda.

Hur sköter jag min nya tatuering?

Hygienen är viktig, både inför besöket så vi får en behaglig tid tillsammans, men också efteråt då du går omkring med ett öppet sår. Detaljer till hur du sköter din tatuering får du i samband med besöket men du kan alltid fråga igen efteråt om du känner dig osäker.

Kan man avboka sin tid?

Avbokning godkänns senast 48h innan bokad tid samt en förklaring varför och när man vill få en ny tid. Uteblivet besök kommer att debiteras men detta vill vi såklart undvika.

Deposition.

Vid bokning av tid tillkommer en Deposition. Med Deposition menas att man får en betallänk skickad till sig med en avgift på 500kr, som sedan dras bort från slutsumman av tatueringen. Depositionen återbetalas om avbokning sker innan 48h före sin bokade tid. Depositionen återbetalas INTE vid uteblivet besök, dvs tid som ej avbokats. Kvitto på Depositionen fås och gäller som bokningsbekräftelse.

Får jag tatuera mig fast jag inte är 18 år?

Även fast du är 16 år och har målsmans godkännande eller rent av sällskap, tatuerar jag inte någon person under 18 år utan önskar dig varmt välkommen åter.

Vilka olika stilar tatuerar du?

Konsultation är väldigit viktigt vid bokning av tid för egna designs eller idéer. Jag är specialiserad inom "American Traditional Tattooing" eller vad man i folkmun kan kalla "Sjömanstatueringar". Tydliga linjer, skuggning och färg. Dock gör jag gärna texter, minimalistiska, black & grey m.m. Kolla gärna igenom min Portfolio för att få en känsla av vilken stil jag gör bäst.


REdo att köRa?